Tuesday, January 1, 2013

Happy New Year ! Welcome 2013 !

Assalamualaikum semua :) Semoga semua sihat sihat belaka.Lama tak update blogku ini sebenarnya nak update banyak benda tapi i sgt sgt busy uolss.Lulz :p Ok seperti biasa di setiap tahun baru para blogger akan mengupdate blog mereka mengenai 'Tahun Baru'.*permulaan entri pun dah banyak mcm karangan bm.Let's start everibadiiii :')





2012.Tahun yg sukar untukku gambarkan.Banyak rintangan,dugaan,halangan.Tapi tetap bangkit dgn harapan yg tinggi.Banyak belajar erti kekeluargaan,persahabatan,perhubungan dan sebagainya.Walaupun perit untuk ditempuhi namun ku pasti suatu hari nanti pasti ada 'kemanisan' nya.Pasti.Insya-Allah :)





Cerita tentang azam ni sampai esok pun tak habis.Azam untuk tahun 2013 ni banyak.Takkan nak taip satu satu kot jenuh eden hihi.Azam apa sekalipun kena dan MESTI bersungguh-sungguh untuk tunaikan.Usaha penting.*note to myself



Harap tahun 2013,tahun kejayaan,kebahagiaan,keamanan,keindahan,ketenangan dan apa apa saja 'ke' yg lain haha.Teruskan perjuangan sahabat sahabat ku sekalian.Jangan toleh ke belakang terus maju ke hadapan dgn impian mu.Moga tercapai & berjaya amin !



Semakin bertambah tahun semakin bertambah usia kita *amboi mcm hipotesis haha :p semoga dgn 'bertambah tambah' ni makin bertambah iman dan ketakwaan kita terhadap yg Maha Esa amin !

THANKS 2012 FOR EVERYTHING !
WELCOME 2013 ! PLS BE NICE & AWESOME !
I'M SIXTEEN OYEAHHHH!                                                                               


                                                                                                             Stay cool & awesome,

                                                                                                             Soleha Hassan



1 comment:

EyRrA ZeRrA said...

http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...