Friday, November 30, 2012

Wish List ♥

Assalamualaikum semua :) Fuhh..lama gila tak update blog tapi takdelah sampai aku gila tak update blog haha.Ok entri kali ni entri santai2 je kot sebenarnya tak tau nak update apa tau tak tapi gigih jugak update hehe.Let's start everibadiii !!! My wish list ♥



First,i want this camera.Aku sgt suka gambar tapi bkn gambar muka sendiri lah haha rasanya lepas SPM baru tercapai kot hajat aku ni yelah kena kumpul duit ohh mannn!
Tapi kalau aku kawen muda aku harap2 hantarannya camera ni k suami eh?haha *silalah menyampah dgn ayat aku td :p *berangan tahap dewa dewi dah aku ni,ni semua pengaruh cter kawen kak Dena and suami heh! ampun semuanya :)



Second,my own phone.Phone aku dah rosak jahanam tak boleh on dah berapa kali hantar kedai then jadi balik so aku biarkan aje.Harap2 result ok boleh mintak dkt ummi new phone muehehe *insya-Allah 9A AMIN :) 


Nokia Lumia



Third,kalau dpt Galaxy Tab pun best gak hewhew!Tapi berangan jelah puteri Soleha woi mihmih :( Aku taklah sekaya korang tapi aku bersyukur dgn hidupku ini eh tetiba hihi ;)



Fourth,my new room.Aku teringin nak ubahsuai bilik ku jd cantik hehe bkn bilik sekarang tak cantik tp teringin nak design sendiri *fefeling nk jd engineer hehe,bilik aku takdelah besar sgt tapi aku nak jadikan bilik lebih selesa dan aman damai untuk study *alah selama ni kau study depan tv je pun puihh T.T 


Hasil Mr.Google
Fifth,rainbow Al-Quran.Suka colour2 dkt Al Quran tu dan sgt cantik + comel.Senang nak bwk jln2 sbb kecik je :)





Seterusnya,opkos lah lepas SPM nanti aku nak keretaaaa ! haha amboi mcm kereta turun dari langit ye heee :p Sorry takde gambar sbb aku tak tau zaman aku lepas SPM kereta jenis apa yg akan muncul mungkin lg canggih kan hihi.Dan yg terakhir aku ingin BERJAYA dlm exam PMR,THANAWI,SPM,STAM kalau ambik,UNIVERSITI,DLM HIDUP,DUNIA DAN AKHIRAT.INSYA-ALLAH AMIN.Eh eh sikit lagi lupa ahaks aku nak sgt masuk UIAM jgn tanya kenapa tapi memang nak sgt!!!! oklah penat dah menaip.Sekian.Terima kasih sudi baca my entri.Bye uolss.Assalamualaikum :)


                                                                                   
                                                                                                         Sincerely me,Soleha.

3 comments:

D i n said...

al-quran kecik tu comey :D

Hidayah Bach said...

wahhh..
wishlist hebat hebat..

moga semua berjaya digenggam..

insyaAllah..

aamiin.

Aimi Wardina ♥ said...

Jom join GA ni :

http://aimi-wardina.blogspot.com/2012/12/1st-giveaway-by-aimi-akhairina.html