Sunday, November 11, 2012

Segmen BlogWalking Cuti Sekolah



Assalamualaikum semua :) mlm ni i dah join satu segmen daripada Farah Adriana . Blog adik ni okay,simple,tertarik,menarik wahh mcm2 lagilah ^^ so uolsss jom join segmen daripada adik comel kita ni k.BYE.

16 comments:

Farah Adriana Mohd Samsul said...

Thanks join - senarai blogger -> http://mysweetcrunchy.blogspot.com/2012/11/senarai-blogwalking-cuti-sekolah.html

sii gadis polkadot❤ said...

Hey there. Datang dari segmen yang sama. Done follow. Dont forget to follow me back :D

zafirah nazri said...

singgah dari segmen yang sama
done follow you :)
http://pengawasbanyakcakap.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

Engku Muzahadin said...

Singgah dan follow dari segmen yang sama :)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

nur syafiqah said...

singgah n follow dari segmen yg sama :)

http://mykeyboardstory.blogspot.com/2012/11/blogwalking-cuti-sekolah.html

❤ Engku Adlina ❤ said...

Hai ! Datang blogwalking dari segmen yang sama & dah follow awak . Harap datang visit & follow balik (walaupun link entri pelik) . http://blognitisyapunya.blogspot.com/2012/11/hai-assalamualaikum.html

amy fendi said...

Dari Segmen yang sama :) http://amyfendi.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html
Follow sini :) Kalau sudi followlah balik :D

Cik Wieda said...

dari segmen yg sama :)
http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

Puan Gojes said...

assalam syg :)

datang dari segmen yang sama. done follow kamu :)

anyway, nak minta tlg sama sebenarnya. untuk klik g+1 yang ada dekat dalam segmen ni. button tu boleh dapat dekat bawah sekali, berdekatan dengan wording Perdana Menteri :) hehe

thanks for klik ya :)

Ditaip laju-laju: Owner the blog! said...

already done follow you, Follow me back, TQ http://superperfectimperfect.blogspot.com/

Raudzah Zahari said...

Salam ziarah kat sini dari segment yang sama...

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

Datang dari segmen sama:)

http://littlemisspink-syazwani.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

maryam nurkhalisah said...

dari segmen yg sama! done follow! follow me back!
http://maryamnurkhalisah.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

maryam nurkhalisah said...

dari segmen yng sama! done follow you! follow me back!
http://maryamnurkhalisah.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

teratai said...

done follow; dr segmen yg sama

http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

mizz hamtaro said...

dtg dri segmen same..done follow..
http://hamtarosyepunye.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html