Monday, November 19, 2012

1st Segmen : Jom Jadi Follower Arrien Amani

Assalamualaikum semua :)




Sebenarnya aku boleh je jd org pertama join segmen ni tapi haritu banyak dugaan melanda aku so terpaksa lah beri laluan kpd insan2 yg lain mendahului k tu semua tipu je haha :p
Aku bkn nak cerita pasal dugaan aku tu tapi nak anda anda semua join segmen daripada my BESTFRIEND IN THIS WORLD ! *ok dah dah over kau tu SILA LAH JOIN YE.HARAP MAKLUM :D

*Follower setakat 19/11/12 - 98  *haaa sape jadi follower aku yg ke 100 aku bg hadiah rumah banglo 4 tingkat k tipu lg minah ni :S

*Aku malas nk tag sbb ramai yg dah join segmen ni haha kesian aku -.-

Hai Arrien Amani aka Sabrina :) saya kawan anda yg baik,penyayang,pemurah telah join segmen anda yg best gila ni hehehe ^^v


4 comments:

Arrien ::@man!:: said...

salam.. senarai peserta segmen arrien telah diupdate.. jom visit them n follow ky :)thankz join this segmen yea ^^

http://arrienlove.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-1st-segmen-jom-jadi.html

secret of us said...

salam..dari segment yang same..^^

Done follow You..^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/11/1st-segment-jom-jadi-follower-sy-by.html

irwan alessa said...

wan datang sini dan follow dari segmen yang sama.. Terjah blog wan dan follow sekali ok??

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/1st-segmen-jom-jadi-follower-saya-by.html


Jemput join segmen wan, nk tambah kenalan dan rapatkan ukhwah sesama blogger yang ada :)

http://www.irwanalessatyme.com/2012/11/1st-segmen-jom-follow-sampai-pening-by.html

Nurain Syahirah said...

Hai, Ain singgah dari Segmen yg sama :D

Jom join Giveaway ni. Semua hadiah nya AWESOME seperti Camera Lomo. Syarat-syarat pun simple. Tamat pada 2 DEC 2012 : http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/11/mini-gempak-giveaway-by.html